U bent hier: Home Advies SCIOS convenant

SCIOS convenant

Als installateur wilt u beschikken over de juiste en wettelijk vereiste kwalificaties voor het inspecteren en onderhouden van stookinstallaties. Dat kan met een SCIOS-certificering. Wilt u Periodiek Onderhoud (PO) en eventueel Periodieke Inspecties (PI) aan stookinstallaties uitvoeren, maar beschikt u zelf niet over alle certificaten? Dan biedt Parkstad Inspecties u een convenant waarmee u onder toezicht PO en PI doet. 

Jaarlijkse audit en advies on demand

Door samenwerking met Parkstad Inspecties kunt u uw opdrachtgevers het complete onderhoud- en inspectiepakket aanbieden voor verwarmingsinstallaties, andere stookinstallaties en brandstofleidingen. Het SCIOS-convenant via Parkstad Inspecties bestaat onder meer uit een jaarlijkse audit. Daarnaast kunt u altijd bij ons terecht voor technische vragen en advies. Ook kan een EBI-functionaris namens u als convenant-partner Eerste Bijzondere Inspecties (EBI) uitvoeren aan nieuwe of bestaande stookinstallaties en brandstofleidingen. Deze afspraken leggen we vast in een overeenkomst, het zogenoemde convenant. 

 

  • Goed opgeleide en ervaren inspecteurs
  • Heldere rapportages
  • Onafhankelijk, want wij herstellen niet
  • Inspecteurs in heel Nederland
  • Al twintig jaar koploper in inspecties

Zij kozen ook voor parkstad Inspecties

disclaimer privacy sitemap cookies webdesign gosidesign

Notice: Undefined index: cookie_instellingen_ingesteld in /home/interander/domains/parkstadinspecties.internetanders.nl/public_html/views/paginas/main.php on line 374